menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Groningen weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Groningen

Een kundige Payroll uit Groningen helpt u graag verder.

Is payrolling in Groningen iets voor uw onderneming

In Groningen heeft u een onderneming. U bent startende ondernemer of heeft een kleine tot middelgrote onderneming. De voortdurende aanpassingen in de wet-en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht zijn voor u maar moeizaam bij te houden. De werkgeversrisico’s bij ziekte van een medewerker, arbeidsongeschiktheid en ontslag zijn te groot geworden voor uw bedrijf. Als ondernemer staat u er niet alleen voor met deze problemen. Een payroll bedrijf in Groningen kan de oplossing voor u zijn.

Het idee van een een payrollbedrijf is dat zij van u het werkgeverschap, met alle plichten voor wat betreft het juridische en administratieve aspect, van uw onderneming overnemen. Het payrollbedrijf heeft uw personeelsleden in dienst, maar die werken nog wel voor u. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de personeels- en salarisadministratie, die nemen de payroll experts van u over. De payroll partner draagt ook zorg voor de doorbetalen van het salaris bij arbeidsongeschiktheid of ziek zijn van een medewerker. Uw onderneming kan zo weer alle noodzakelijk aandacht van u krijgen. Het zoeken van nieuwe werknemers blijft u gewoon doen, neemt u mensen in dienst, dan kunt u deze onderbrengen bij de payroll partner.

Payrolling óók voor ZZP en freelancer

Payrolling is niet alleen maar geschikt voor grotere bedrijven. Veel minder druk wordt vooral bij een kleiner bedrijf ervaren als het eigen risico bij langdurig ziek zijn en verzuim bij een payroll bedrijf is ondergebracht. ZZP’ers en freelancers kunnen payrolling inzetten. Zij werken dan in loondienst en daardoor vallen ze automatisch onder de sociale verzekeringen. Op die manier blijft u zelf tarieven vaststellen, maar factureert via de payroll organisatie. Geen zorgen meer, het debiteurenrisico behoort op dat moment tot het verleden.

1.170
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
11.661
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Groningen

Professionele payrolling uit Groningen

Als u in zee gaat met een payroll bedrijf, draagt u het juridisch werkgeverschap over aan het payroll bedrijf. Dit zal inhouden dat uw personeelsleden een zogenaamd payrollcontract krijgt van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u het exclusieve recht houdt op uw personeel. Het is dus niet zo als met een uitzendbureau, dat personeel van de ene op de andere dag bij een andere werkgever ingezet kunnen worden. U blijft in dit geval functioneel werkgever.

Zal er dan iets voor u als ondernemer veranderen? Er verandert niets op de werkvloer. Uw personeelsleden blijven ook gewoon bij u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. Ontslaan van personeel, hoogte van salarissen en voorwaarden vaststellen, voeren van eindejaarsgesprekken, u blijft het allemaal doen. Er verandert voor u tijdens de dagelijkse gang van zaken in uw onderneming eigenlijk niets en ook niet voor uw personeel.

U heeft veel voordeel door het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, maar uw personeelsleden juridisch in dienst van het payroll bedrijf zijn. U bent niet meer verantwoordelijk voor de risico’s en over het bijhouden personeels- en salarisadministratie hoeft u zich ook niet meer druk te maken. Betalen van zaken zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het salaris van langdurige zieke werknemers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Is dit iets voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat opleveren? Vul dan op deze website uw contactgegevens in, zodat u verschillende offertes in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit Groningen. Ontlasten en het besparen op kosten, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Gijs van Arkel, regiomanager in Groningen. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Groningen.

Vergelijk snel payroll professionals regio Groningen!

Onderzoek hebben wij reeds voor u gedaan. Zo gemakkelijk kan het zijn, toch? Bij ons staan payroll organisaties geregistreerd die zeer ervaren professioneel zijn. Het zijn specialisten met zeer veel ervaring in Human Resource Management. Hoeveel tijd besteedt u nu zo ongeveer aan uw personeels- en salarisadministratie? Hoe hoog zijn uw personeelskosten? Als u gebruik gaat maken van payrolling gaat u zeker tijd overhouden, weet u al hoe u die tijd kunt gaan gebruiken?

Wilt u weten wat payrolling allemaal voor uw bedrijf kan doen, en wat dat voor positieve effecten dat op uw bedrijfsvoering kan hebben? Vraag dan eens zonder verdere verplichtingen payroll prijsopgaven aan. U kunt nu eenvoudig en snel op onze internetsite bij meerdere payroll organisaties in Groningen verschillende offertes aanvragen. Vergelijken van verschillende offertes is nog nooit zo simpel geweest, en zo kunt u snel de keuze maken voor de payroll partner waarmee u verder wilt overleggen.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Groningen te zeggen hebben!

img

Niek Moerman

Het meest belangrijke voor mij is heldere communicatie. Door de hulp van Professionals Groningen ben ik uitgekomen bij een goede Payroll. Hartelijk bedankt voor jullie deskundige hulp met mijn vraagstuk!

img

Neele Schotmans

Professionals Groningen heeft gewoon goed werk geleverd. Meteen gehandeld op mijn offerte aanvraag. Het was gewoon goed in orde. Ik zeg doen!

Professionals uit andere branches in Groningen

Let's Talk

Bij Professionals Groningen staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier